Mercedes Benz E-Class - Pachet estetic AMG

Pentru cei care nu vor să aştepte viitorul Mercedes Benz E-Class AMG cu motorul V8 de peste 550 CP, producătorul german la pune la dispoziţie un pachet estetic sportiv.

Mercedes Benz E-Class - Pachet estetic AMG Mercedes Benz E-Class - Pachet estetic AMG

Un AMG mai putin potentDisponibil încă din momentul lansării noului Mercedes Benz E-Class, pachetul AMG poate fi combinat cu numeroase motoare şi niveluri de echipare. La exterior observăm un bodykit format din noi guri de aerisire, praguri modificate şi o evacuare agresivă, în timp ce jantele de 18 inch sunt puse pe cauciucuri 245/35 pe faţă şi 265/35 pe spate.

Discurile de frână perforate şi etrierele argintii plus suspensia Direct Control ce coboară garda la sol cu 15mm, sunt toate disponibile în standard. În interior pachetul AMG vine cu un nou volan sport, scaune pe măsură, numeroase accesorii din piele şi chiar şi mochete cu sigla AMG. Interesant este că în funcţie de nivelul de echipare al maşinii pe care va fi montat, pachetul sport costă de la 2915 până la 4046 de euro. Cine doreşte poată să aştepte totuşi versiunea serioasă.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.