Mercedes Benz G-Class Facelift

Tataie G-Class se află la un nou facelift, numărul acestuia fiind pierdut în cariera de aproape 30 de ani a off-roaderului german.

Mercedes Benz G-Class Facelift Mercedes Benz G-Class Facelift
Mercedes G faceliftModificările sunt minore, un facelift la un model care îşi propune să rămână veşnic la fel fiind aproape prea mult spus. Dar ele există. Şi avem o nouă grilă faţă, cu doar trei bare orizontale. Cam atât semnificativ. A, şi un nou set de jante. La capitolul motoare asistăm la o creştere de putere la doua V8-uri. G500 are acum 388 CP şi un cuplu maxim de 530 Nm.

Nici versiunea de top, G55 AMG nu a fost uitată, cu o putere maximă dezvoltată de 507 CP. În interior noi sisteme electronice şi-au făcut apariţia, menite a uşura viaţa la bord dar şi de a contribui la prestanţa şi luxul tipic mamutului german.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.