Mercedes Benz GLA vine în 2012

Mercedes Benz a anunţat că va renunţa de clasele A şi B şi le va înlocui cu patru modele distincte. Iată unul dintre ele.

Mercedes Benz GLA vine în 2012 Mercedes Benz GLA vine în 2012

Coperta revistei germane Auto Zeitung de pe luna august are o poza modificată pe calculator cu ceea ce germanii afirmă că este un viitor SUV ultra-compact de la Mercedes Benz. Deşi oficialii germani evident că nu au confirmat existenţa unui asemenea model, au afirmat totuşi acum două luni că au de gând să înlocuiască clasele A şi B cu patru noi modele de clasă compactă.

Iar un SUV este o caroserie foarte plauzibilă. Mai ales când Audi şi BMW deja lucrează la asemenea modele, un Q3 şi un X1. Lansarea modelului Mercedes Benz GLA este programată pentru 2010.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.