Mercedes Clasa E Coupe la Geneva 2009

Mercedes remaniază complet gama şi simplifică nomenclatorul, astfel încât Mercedes CLK este acum substituit de Mercedes E Class Coupe, un automobil mai rafinat şi mai elegant.

Mercedes Clasa E Coupe - spate04.03.2009 (11:05): PROMOTOR LIVE

PRIMELE POZE LIVE CU NOUL MERCEDES CLASA E COUPE surprinse de Promotor.ro în direct din standul Mercedes la Geneva 2009!

VEZI GALERIA FOTO

 

04.03.2009 UPDATE VIDEO (9:42) Lansare E-Class şi E Class Coupe

18.02.2009 UPDATE VIDEO

Vă oferim primul clip cu Mercedes E Class Coupe

17.02.2009

Probabil pentru a înlătura confuziile în rândul publicului larg şi pentru a scoate mai mult în evidenţă eleganţa noilor modele, Mercedes înlocuieşte modele CL şi CLK cu două noi creaţii, Clasa S Coupe şi Clasa E Coupe. Dacă despre primul v-am prezentat astăzi pozele spion, fiind mai îndepărtat de materializare, acum vă expunem primele poze oficiale cu modelul mai mic, Mercedes E Class Coupe.

Acesta va fi un competitor cât se poate de elegant pentru BMW Seria 3 Coupe şi Audi A5. Acesta moşteneşte destul de fidel trăsăturile sedanului E Class, dar pare mult mai echilibrat stilistic, liniile prelungi ale limuzinei de clasă mare venind ca o mănuşă modelului în două uşi.

Mercedes Clasa E Coupe - lateralVârful de gamă va fi E 500, dotat cu un motor de 5.5 litri ce dezvoltă 382 CP, dar sfârşitul anului va aduce versiunea AMG. Pentru cei îngrijoraţi de perspectivele crizei, cel mai economic model va fi E250 CDI dotat cu un propulsor în patru cilindri ce dezvoltă 200 CP. Un alt reprezentant Diesel, dar cu încă doi cilindri, va fi unitatea de pe E350 CDI ce dezvoltă 228 CP.

Prezentarea oficială a acestui model se va face la Salonul Geneva 2009 şi este posibil ca la stand să îşi facă şi apariţia versiunea decapotabilă a lui Mercedes E Class Coupe.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.