Mercedes Clasa E Estate – poze spion

Autor: Cosmin Iordache acum 11 ani Prezentari

Mercedes Clasa E Estate- spate18.06.2009: UPDATE FOTO:

Pe internet au apărut de câteva zile primele imagini cu noul Mercedes Benz E-Class Estate. Însă nu vorbim de maşina reală, ci de un model la scară 1:43, care dacă e să ne luăm după imaginile spion pare să corespundă în mare parte cu viitorul break al constructorului german.

21.01.2009:

Noul Mercedes Clasa E Estate, surprins camuflat moderat, pare mai echilbrat din punct de vedere al aspectului decât generaţia pe care o înlocuieşte. Imaginea mai fermă, cu forme şi linii drepte se pare că îl pun mai bine în valoare. Dacă partea frontală va fi similară în proporţie de 98% cu cea a modelului Mercedes Clasa E în patru uşi, spatele este foarte impozant, şi nu este nevoie de sigle ca să ne dăm seama că este un Mercedes.

Mercedes Clasa E Estate nu va fi un vehicul potrivit petnru familiile înstărite, doar prin prisma sapţiului şi a confortului, ci şi a siguranţei. Ne aşteptăm la sisteme revoluţionare precum recunoaştere semnelor de circulaţie, sensori pentru condiţia şoselelor, controlul stabilităţii cu corectarea balannului generat de vânturile lateral şi desigur, deja clasicul, sistem de meţinere a benzii de rulare.

La capitolul motorizări este de aşteptat ca majoritatea unităţilor de pe modelul în 3 volume să se regăsească şi la Estate. Va exista şi vârful de gamă Mercedes E63 AMG, cu al său V8 de 6.3 litri.

 

Citește și...


Comentarii
Inchide