Mercedes Clasa S AMG facelift

Mercedes testează deja noul său monstru, cel mai puternic S-Class AMG. Nou doar cu numele, pentru că modificările sunt minore.

Mercedes Clasa S AMG facelift Mercedes Clasa S AMG facelift

AMG PowerDupă cum se poate vedea şi în pozele ataşate, diferenţele sunt foarte mici, notând doar un spoiler faţă modificat şi eventual un nou design al ieşirilor sistemului de evacuare. Blocurile optice par mai deschide la culoare iar pe capota portbagajului nu este montată nici o emblemă, modelul din poze putând fi atât S63 cu un V8 de 6,2 litri cât şi S65 cu V12 de 6.0 litri.

Ambele motoare vor fi probabil mai mari în putere, precum preţurile noilor modele, care se pot îndrepta în cazul lui S65 AMG până la 200.000 de euro.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.