Mercedes CLS Grand Edition

Autor: Cosmin Iordache 04 ian. 2009 Prezentări

Iniţial cei de la Mercedes ne-au prezentat noua versiune a lui Mercedes CLS în compania modelulului Julia Stegner. Acum se disociază de imaginea frumoasei nemţoaice şi de Săptămâna Modei de la Berlin şi ne prezintă Grand Edition solitar.

Noua versiune Mercedes CLS Grand Edition se distinge prin plusul de eleganţă şi este primul produs al noului program de personalizare denumit "designo" şi demarat de constructorul din Sttutgart. Primul factor de diferenţiere este paleta cromatică, modelul din imagine fiind vopsit în nuanţa platinum matt, dar se mai poate opta pentru obsidian black, iridium silver, carneol red sau flint gri. Toate vopselurile sunt rezistente la zgârieturi şi praf.

Exteriorul se prezintă personalizat şi prin noile jante pe 18 inchi, de la AMG, blocurile optice frontale cu Bi-Xenon şi tentă fumurie şi, bineînţeles, plăcuţele Grand Edition, plicate pe lateral. În interior eleganţa exste exprimată prin pielea "marron", care poate fi substituită de nuanţe negre, roşii, porţelan sau de culoarea nisipului.

Patru motorizări vor fi disponibile, iar versiunea de bază va fi CLS280, cu unitatea V6 ce dezvoltă 292 CP. Preţul acestui model va fi în Europa de 67.295 de euro cu TVA. Comenzile au fost deschise de pe 2 ianuarie, iar primele modele vor ieşi pe străzi în Martie.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide