Mercedes SLS - urmaşul lui Gullwing

Cel mai aşteptat supercar Mercedes din ultimii ani, Mercedes SLS se va lansa pe 10 septembrie, conform acestui teaser video.

16.07.2009: UPDATE VIDEO

14.07.2009: UPDATE FOTO

Cei de la autoblog.nl se pare că au intrat în posesia primei poze oficiale cu iminentul Mercedes SLS, un model sportiv menit adevăraţilor pasionaţi de maşini sportive care amintesc de trecut - în acest caz, de SL 300 Gullwing.

Ce credeţi, e o poză reală sau doar o randare pe calculator? VEZI POZA AICI

8.06.2009: UPDATE FOTO

Mercedes Benz a prezentat  o serie de poze cu interiorul modelului şi principalele subansamble ale interiorului.

Mercedes SLS spionat11.03.2009

Iniţial s-a crezut că noul model se va numi Mercedes SLC, dar până la urmă germanii au dat cărţile pe faţă şi au aunuţat că se va numi SLS şi va fi o întruchipare contemporană a clasicului Mercedes 300SL. Modelul este încă departe de forma finală, dar inginerii din Sttutgart au pus la cale o şedinţă de spionaj profi pentru a îl prefaţa.

După cum se poate observa Mercedes SLS va fi mai mic decât actualul Mercedes SLR, dar şi mai uşor, datorită cadrului realizat integral din aluminiu. Puterea va proveni din motorul tradiţional AMG V8 de 6.2 litri, ce dezvoltă 563 CP. Întreaga putere rezultată din blocul amplasat în spatele axei frontale va merge către puntea spate prin intermediul unei transmisii cu dublu ambreiaj şi şapte rapoarte. Prin intermediul sistemului Race Start sprintul până la 100 km/h este garantat în 3.8 secunde.

Preţul nu a fost comunicat, dar se ştie că producţia nu va depăşi 200 de unităţi, deci va fi normal ca Mercedes să ceară destul de mult pentru fiecare din aceste exemplare.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.