MG hatchback

Chinezii au reuşit! Au cumpărat marca MG ajunsă la faliment şi acum încet, dar cu paşi siguri o readuc la viaţă.

MG hatchback MG hatchback

Şi precum se poate vedea în aceste poze, au început să calce pe urmele japonezilor. Poate la început nu aveau model originale şi nici extraordinare, dar cu o voinţă de fier au continuat. Iar aceste poze ne arată primele raze de speranţă în curtea chinezilor de la Nanjing Automobile, proprietarii actuali ai MG. Aceştia au pregătit un hatchback pentru cea mai importantă piaţă din Europa: aceea a compactelor.

Precum se poate vedea, designul exterior este unul relativ original, tineresc şi modern. Iar în interior observăm câteva influenţe de la BMW, multă electronică şi probabil o calitate crescută. În ceea ce priveşte partea tehnică, vom avea un motor de 1,8 litri aspirat de 120 CP şi unul supraalimentat de 160 CP. Producţia se pare că va începe chiar de la finalul acestui an.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.