Mic facelift pentru Citroen C4 Picasso la Paris 2010

Bineînţeles că Salonul Auto Paris 2010 este cea mai bună ocazie pentru lansarea uşorului facelift pentru Citroen C4 Picasso şi C4 Grand Picasso.

Citroen C4 Picasso faceliftMonovolumulCitroen C4 Picasso, împreună cu fratele cu 7 locuri C4 GrandPicasso, a fost lansat acum 4 ani, la Salonul Auto Paris 2006. Prinurmare, era cazul unui facelift la mijlocul carierei, acesta urmânda fi prezentat în premieră mondială la Salonul Auto Paris2010.

Ce înseamnă acest facelit? În primul rând, mai multă discreţiedecât ne-am aştepta. La nivel exterior, C4 Picasso primeşeîn faţă doar lumini de zi cu LED-uri, integrate înspoiler, deasupra proiectoarelor de ceaţă. Fanta inferioară dinspoiler este şi ea uşor modificată, dar, per total, maşina arată lafel ca acum 4 ani - ceea ce nu este neapărat un lucru rău, C4Picasso fiind o maşină apreciată de familişti.

Modificari discrete la exteriorSpatelemaşinii rămâne aproape neschimbat, doar blocurile opticeavând un alt design interior, iar sigla este acum în noua versiune,mai stilată. Chiar şi logo-ul "C4" este puţin modificat. În rest,exteriorul beneficiază doar de o nouă gamă de culori.

În interior, Citroen anunţă modificări la nivelul materialelorutilizate, ceea ce, probabil, înseamnă un nivel mai bun alcalităţii, precum şi noi culori pentru tapiţeria interioară.Standard, maşina va fi echipată de acum cu tehnologiamicro-hybriid e-HDi, care presupune un sistem start/stop pentrumotor, consumul motoarelor scăzând.

Însă mai multe informaţii şi imagini despre Citroen C4 Picassovom avea la salonul parizian.