Mic facelift pentru Citroen C4 Picasso la Paris 2010

Bineînţeles că Salonul Auto Paris 2010 este cea mai bună ocazie pentru lansarea uşorului facelift pentru Citroen C4 Picasso şi C4 Grand Picasso.

Citroen C4 Picasso faceliftMonovolumul Citroen C4 Picasso, împreună cu fratele cu 7 locuri C4 Grand Picasso, a fost lansat acum 4 ani, la Salonul Auto Paris 2006. Prin urmare, era cazul unui facelift la mijlocul carierei, acesta urmând a fi prezentat în premieră mondială la Salonul Auto Paris 2010.

Ce înseamnă acest facelit? În primul rând, mai multă discreţie decât ne-am aştepta. La nivel exterior, C4 Picasso primeşe în faţă doar lumini de zi cu LED-uri, integrate în spoiler, deasupra proiectoarelor de ceaţă. Fanta inferioară din spoiler este şi ea uşor modificată, dar, per total, maşina arată la fel ca acum 4 ani - ceea ce nu este neapărat un lucru rău, C4 Picasso fiind o maşină apreciată de familişti.

Modificari discrete la exteriorSpatele maşinii rămâne aproape neschimbat, doar blocurile optice având un alt design interior, iar sigla este acum în noua versiune, mai stilată. Chiar şi logo-ul "C4" este puţin modificat. În rest, exteriorul beneficiază doar de o nouă gamă de culori.

În interior, Citroen anunţă modificări la nivelul materialelor utilizate, ceea ce, probabil, înseamnă un nivel mai bun al calităţii, precum şi noi culori pentru tapiţeria interioară. Standard, maşina va fi echipată de acum cu tehnologia micro-hybriid e-HDi, care presupune un sistem start/stop pentru motor, consumul motoarelor scăzând.

Însă mai multe informaţii şi imagini despre Citroen C4 Picasso vom avea la salonul parizian.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.