Mitsubishi EVO X FQ400

Oficialii japonezi au dat undă verde producerii unei versiuni de 400 CP a bolidului Evo X. Din păcate, există doar o mică problemă.

Mitsubishi EVO X FQ400 Mitsubishi EVO X FQ400

Difuzorul este perfect funţionalŞi anume, maşina va fi disponibilă doar pe piaţa din Marea Britanie. FQ300 nu era suficient, nici FQ360 aşa că pasul următor era în mod normal FQ400. Care chiar va intra pe piaţa începând cu anul viitor. Iar avanpremiera noului model a avut loc deja la cursa de 24 de ore de la Silverstone, acesta fiind construit de ADR Motorsport, echipa care se ocupă şi de modelele din British Rally Championship.

Prea multe detalii nu se ştiu la momentul de faţă, dar printre modificări sunt aşteptate o nouă turbină, o admisie modificată precum şi o evacuare performantă plus un management al motorului puternic schimbat. Performanţele vor fi cel puţin decente, cu 0-96 km/h în mai puţin de 3,5 secunde şi o viteză maximă de 270 km/h. Pretul va trece de 60.000 de euro.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.