Mitsubishi Lancer Evolution X

Noul Mitsubishi Lancer Evolution X este deja un star printre maşinile sport de categorie medie. Nici pe peliculă nu dă rău, dovadă stând spoturile publicitare în care evoluează.

În primul rând, Mitsubishi Lancer şi-a schimbat lookul, fiind acum mult mai agresiv şi masculin - lucru evident încă de la prezentarea conceptului Evolution X.

Versiunea de serie Mitsubishi Lancer Evolution X nu s-a îndepărtat de stilul conceptului şi beneficiază de câteva ingrediente demne de un superstar al şoselelor: un kit exterior foarte reuşit, tracţiune integrală S-AWC cu un sofisticat diferenţial central activ ACD, motor turbo de 2,0 litri şi aproape 300 CP, o nouă transmisie cu şase trepte cu dublu ambreiaj şi, bineînţeles, un interior conceput în stil racing.

Toate acestea într-o galerie foto-video completă.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.