Mitsubishi Lancer VR4 Station Wagon

După versiunile hatchback şi sedan, ce părere aveţi de lansarea unui model break?

Mitsubishi Lancer VR4 Station Wagon Mitsubishi Lancer VR4 Station Wagon

Am găsit această poză pe forumul de la Galantfans.nl şi nu am putut să nu ne întrebăm ce ar fi dacă Mitsubishi ar lansa o variantă break a lui Lancer, eventual şi una foarte potentă capabilă să se bată cu Audi S3 Sportback. Precum se poate vedea şi in poza alăturată, rezultatul final nu ar fi rău deloc. Chiar dacă în imagine vorbim mai degrabă de un mix pe calculator între o parte frontală de Lancer şi una laterală preluată de la Volkswagen Passat.

Oficialii japonezi nu au fost vreo declaraţie privitoare la existenţa unei asemenea caroserii pe viitor, însă având în vedere gradul de personalizare tot mai ridicat cerut de clienţi, un break nu este niciodată exclus.

VEZI TOATE ANUNŢURILE MITSUBISHI.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.