Mitsuoka Galue 550

Japonezii ştiu să facă maşini sport. Ştiu să facă şi maşini fiabile. Dar cu limuzinele nu prea le iese.

Mitsuoka Galue 550 Mitsuoka Galue 550

Struto-camilaPuţină lume ştie că pe lângă Toyota, Honda, Mazda, Nissan şi Daihatsu mai există încă cel puţin tot atâţia producători auto japonezi, dar de mici dimensiuni. Unul dintre ei este şi Mitsuoka, ce tocmai a lansat ultimul său model, o limuzină realizată pornindu-se de la un Infiniti M35. Asupra designul nu vrem să comentăm, fiind un amalgan de o duzină de modele.

Dar vrem să vă spunem cât costă un asemenea model: varianta de bază cu un motor de 223 CP se vinde la un preţ de 68.600 de euro iar vârful de gamă, cu transmisie integrală şi 313 CP ajunge până aproape de 80.000 de euro. Ce sens are?


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.