Modificări radicale la viitoare generaţie de Mazda MX 5

Mazda se gândeşte din ce în ce mai mult la cum va arăta viitoarea generaţie a roadster-ului MX 5. Modificările vor aduce, cu siguranţă, actualului model o şarjă de aer curat.

Modificări radicale la viitoare generaţie de Mazda MX 5 Modificări radicale la viitoare generaţie de Mazda MX 5

Mazda MX 5 - MiataDupă ce au anunţat că  îi vor face un facelift roadsterului MX 5, posibil anul viitor sau chiar mai devreme, reprezentanţii Mazda deja poartă discuţii care privesc modificări radicale pentru viitoarea generaţie a acestui model. Principalul obiectiv pentru lansarea noii generaţii de Mazda MX 5, programată pentru 2012, este scoaterea roadsterului din tiparul consevator în care se află acum, conform Lauren Van den Acker, şeful de design al Mazda citat de Autocar. 

Alte surse din interiorul Mazda susţin că noul MX 5 va fi influenţat de Mazda Kazamai Concept. De asemenea, bosul Mazda a mai declarat că "inima" actualului roadster nu va fi schimbată, noul MX 5 având un comportament asemănător cu cel de acum. Însă cel mai probabil noua Mazda MX 5 va fi mai uşoară şi va avea un consum mai economic.

Până când vom vedea cum va arăta viitoarea Mazda nu ne rămâne decât să aşteptăm interimatul faceliftului anunţat de companie.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.