Naias preview: VW NMS

VW va prezenta la Salonul Auto de la Detroit 2011 VW NMS (New Midsize Sedan), model care va intra în ring alături de Honda Accord sau Toyota Camry.

Naias preview: VW NMS Naias preview: VW NMS

Pentru a avea un preţ competitiv pe piaţa americană, noul model VW va fi construit în Chattanooga, Tennessee. Suma estimativă a modelului va fi undeva în jurul valorii de 20.000 de dolari. VW NMS va fi disponibil spre vânzare în a doua jumatate a anului 2011, fiind preconizată o producţie anuală de 100.000 de unităţi.

Mai multe informaţii cu ocazia NAIAS 2011.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.