New Grand Bentley – teaser oficial

Autor: Cosmin Iordache 05 aug. 2009 Prezentări

18.07.2009: UPDATE INFO

Succesorul lui Bentley Arnage a fost descoperit de cei de la CAR Magazine, care au publicat poze cu maşina fără nici un fel de camuflaj, surprinse chiar în uzina din Crewe. Deocamdată, numele de cod al limuzinei este New Grand Bentley, denumirea definitivă nefiind deconspirată.

Noua limuzină a fost concepută clar ca un competitor direct pentru Rolls Royce Phantom, beneficiind de tot ce are mai bun în acest moment grupul VW. Partea frontală este impozantă, cu o grilă imensă flancată de două faruri rotunde mari, iar în partea inferioară tronează o grilă marcantă.

Se pare că nu va lipsi o statuetă pe capotă, care va culisa în interior, la fel ca la Rolls Royce. Motorizarea va fi un mare V8, de 6,75 litri, care va putea funcţiona şi cu biocombustibil E85, urmând a produce o putere în jurul a 550 CP şi un cuplu maxim de peste 800 Nm. Nu va lipsi tracţiunea integrală quattro, cel mai probabil preluată de pe limuzina Audi A8.

Se pare că va fi oferită doar o singură versiune de ampatament, iar preţul de pornire va fi la nivelul unui Rolls Royce, pornind de la 220.000 lire sterline (peste 250.000 euro).

VEZI AICI POZE SPION CU NOUL GRAND BENTLEY

8.07.2009: UPDATE INFO

Conform celor de la Autocar, noul Bentley va prelua elemente de inspiraţie de la modelul Bentley 8 Litre, ultimul model desenat de Walter Owen Bentley, cel care a şi fondat exclusivista marcă britanică. Domnul Bentley nu se prea dădea în vânt după denumiri sofisticate şi folosea simplu capacitatea motorului, ca şi element de identificare a modelelor sale. Acest lucru nu este prea posibil în zilele noastre şi numele viitorului Bentley rămâne o mare necunoscută. Acest model va fi expus pe 16 August la Pebble Beach, California.

10.06.2009

O noua limuzina: Grand BentleyCoroana Bentley va avea o nouă perlă care o va înlocui pe precedenta, Bentley Arnage, model ce a strălucit timp de mai bine de 10 ani. Acest teaser nu este pe câtuşi de puţin edificator, dar se pare că Grand Bentley va fi o evoluţie a lui Arnage, după cum se poate observa în liniile capotei şi partea superioară a grilei.

Despre acest model nu se cunosc încă multe detalii, doar că va fi fabricat în totalitate la uzina din Crewe şi se preconizează ca va fi lansat oficial în această vară. Bentley a creat şi un site, unde probabil va mai înainta din când în când noi indicii privind limuzina care se prefigurează. Momentan acest portal afişează doar o prezemtare artistică a uzinei de la Crewe şi filmuleţul ataşat mai sus.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide