Nice Micro-Vett e500

Autor: Silviu Draganescu 23 iul. 2008 Prezentări

Prezentat pentru prima oară la Salonul Auto de la Londra, Fiat e500 este realizat prin adăugarea unui tren de rulare electric dezvoltat de britanicii de la Nice, specializaţi în vehicule cu o astfel de transmisie. Producţia va avea loc în Italia şi va fi asigurată de Micro-Vett, numărul exemplarelor asamblate fiind limitat.

Autonomia de aproape 120 de km în regim urban este asigurată de un set de baterii litiu-ion, viteza maximă atinsă fiind de doar 96 de km/h, suficienţi totuşi pentru o maşina care va fi folosită preponderent pe străzi cu o medie orară de 20 de km/h. Interesant este că, potrivit celor de la Nice, Fiat e500 va beneficia de toate opţiunile disponibile în gama 500, dar va păstra şi toată garanţia Fiat.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide