Nice Ze-O

La Salonul Auto de la Londra de săptămâna viitoare vom asista la premiera mondială a unui model electrice, desenat în Marea Britanie dar produs în ... China. Nici nu aţi fi ghicit, nu?

Nice Ze-O Nice Ze-O

Alături de singura fotografie disponibilă putem să vă mai informăm că Ze-O este primul model al companiei cu sediul în UK, NICE. Modelul cu formă de MPV a fost desenat în Europa dar este asamblat de partenerii NICE din China. Versiunea de bază va avea o autonomie de doar 105 km în oraş şi o viteză maximă de 88 de km/h.

Opţional vor fi disponibile şi baterii litiu-ion pentru o autonomie semnificativ mai mare. Noul Ze-O va intra la vânzare în Marea Britanie din această toamnă, la un preţ de aproape 17500 de euro. Cam mult. Rămâne de văzut dacă până anul viitor, când vor începe livrările şi în restul Europei, preţul va rămâne la fel. Mai multe detalii despre Ze-O vom afla pe 22 iulie.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.