Nissan 370Z apare în NFS Undercover

Înainte ca Nissan să lanseze primele poze oficiale cu Nissan 370Z, viitorul model a fost surprins în ultima ediţie NFS.

Trailerul jocului dezvăluie câteva părţi ale viitorului model nipon în timp ce acesta este înconjurat de câţiva din protagoniştii jocului. Nissan 370Z se pare că va fi una din piesele de rezistenţă ale jocului, alături de alte modele care vor mai apărea. Dacă Renault Megane 3 se anunţă a fi una din maşinile de început din NFS Undercover, Nissan 370Z ar putea fi căpătată de gameri într-un stadiu mai avansat al jocului. 

Pentru mai multe informaţii aşteptăm lansarea primelor imagini oficiale cu supercarul japonez de pe data de 29 octombrie.
 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.