Nissan 370Z - E oficial!

Iată primele poze şi primul clip n carne cu noul Nissan 370Z, expus de Nissan la o adunare a comunităţii Z . Misterul datelor oficiale se păstrează însă până la lansarea de la Salonul Auto de la Los Angeles.

Nissan 370z in carne si oase Nissan 370Z a beneficiat de numeroase poze spion şi imagini generate pe computer, dar acum misterul a fost dezvăluit. Însă producătorul japonez s-a limitat la a ne prezenta doar o serie de poze cu noul lor model, detaliile tehnice fiind păstrate pentru dezvelirea oficială din cadrul Salonul Auto de la Los Angeles, ce va avea loc pe 19 noiembrie.

Totuşi se ştie deja că noul model va avea motor V6 de 3,7 litri cuplat la o cutie de viteze manuală cu şase trepte sau una automată cu 7.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.