Nissan 370Z Stylish Package

Pentru cei care doresc un set de modificări de bun simţ doar pentru un plus de stil, Nissan a lansat un pachet special pentru modelul 370Z, În Japonia.

Nissan 370Z Stylish Package Nissan 370Z Stylish Package

Iar acolo poartă numele de Fairlady Z, o denumire diferită fiind o practică des folosită de constructorii japonezi. Vorbim practic de un pachet de tuning foarte simplu, stilat, ce include un spoiler faţă, blocuri optice spate clare, un eleron cu al treilea stop de frână integrat, noi evacuări plus un spoiler spate ce aduce aminte de Bugatti Veyron.

Evident, cine vrea ceva mai agresiv poate să încerce oferta deloc de la Nismo.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.