Nissan Cube - E oficial

Micuţa citadină japoneză a ajuns la a treia generaţie şi se va lansa astăzi la Salonul Auto de la Los Angeles.

Nissan Cube - E oficial Nissan Cube - E oficial

Lansată prima oară în Japonia în 1998, maşina s-a vândut în peste un milion de exemplare şi a ajuns iată, la a treia generaţie. Care păstrează acelaşi design clasic, de cub, foarte spaţioasă în interior şi cu o uşă spate asimetrică. Odată întrat în ea, aceeaşi atmosferă funky, tinerească şi foarte practică. În privinţa motorizării ştim că avem un motor cu 4 cilindri şi 1,5 litri iar transmisia va fi integrală sau doar pe roţile faţă.

Vânzările vor începe în Japonia pe 26 noiembrie, pentru ca în America modelul să ajungă în primăvara anului viitor. Chiar şi în Europa vom vedea noul Nisan Cube, din toamna lui 2009. Şi cine ştie, poate pride şi aici. Că doar Nissan mai are maşini la fel de frumoase.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.