Nissan KIX în Japonia

Nissan se întoarce la origini cu modelul KIX, care este de fapt un Mitsubishi Pajero MINI rudimentar, cu sigla nouă şi câteva detalii distinctive în plus.

Nissan KIX în Japonia Nissan KIX în Japonia

Nissan KIX - destul de rudimentarÎn Japonia nu doar împrumutarea platformelor este la mare preţ, ci chiar şi a modelor intregi,  după cum putem observa acest model Nissan KIX, care este de fapt fostul Mitsubishi Pajero MINI,  înfiat de constructorul rival Nissan.

Modelul off road, în miniatură, este dotat cu un propulsor de 600 cmc în patru cilindri ce reuşeşte să pună la roţi o putere de 64 CP. Acesta poate fi cuplat atât la o cutie cu 5 rapoarte manuală, sau una automată cu 4 trepte. Sistemul 4WD este în standard pentru toate versiunile şi este comandat printr-o cutie de transfer.

Ba chiar cei de la Nissan spun că, în ciuda dimensiunilor, acest model este unul cât se poate de competent pe teren accidentat, având un unghi de atac de 38 de grade şi unul de degajare de 45 de grade. Garda la sol este de 195 mm. Modelul , costă în Japonia 1.402.800 de yeni, dar nu vă speriaţi, convertind la moneda unica europeană, preţul de catalog al acestuia este de 11 de euro.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.