Nissan Micra se prezintă

Nissan a dat publicităţii primele poze şi informaţii cu noua Micra, o maşină gândită astfel încăt să satisfacă nevoile oamenilor de pe tot globul.

Spate asemanator cu Sandero?

Nissan Micra este la a patra generație și, deși se spunea că va fi un model global, se referă probabil la populația feminină de pe întreg mapamondul. Pentru că nu este o mașină mult mai masculină decât precedenta. Ba chiar fosta Micra se diferenția printr-un design tipic, acum intrând ușor în anonimat.

Interiorul este o evoluție a habitaclului precedentei generații, dar tot nu este locul în care un mascul să se simtă în elementul său. Este și ceva mai spațios, pentru că acest model după cum spune comunicatul oficial este ușor mai lungă și puțin mai joasă. Nu se specifică dimensiunile oficiale însă.

Două motorizări sunt disponibile și o nouă transmisie CVT. Propulsorul de bază este 1.2 aspirat de 80 CP şi 108 Nm, ce reuşeşte să emită doar 115 grame de CO2 la fiecare kilometru parcurs. Varianta turbo a acestuia, are 98 CP, 142 Nm şi surprinzător, are un consum mult mai mic. De aici şi emisiile de 95 de grame de CO2 pe kilometru, impresionant dacă ne gândim că vorbim despre un motor pe benzină. Noul Nissan Micra va fi asamblat în patru fabrici şi vândut în 160 de ţări. Vânzările vor începe la finalul acestui an.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.