Nissan Navara şi Pathfinder facelift au debutat în România

Nissan îşi consolidează poziţia premium din segmentul 4x4 cu versiuni restilizate ale modelelor Navara şi Pathfinder, disponibile acum cu un design evoluat, motorizări mai bune şi o calitate crescută.

Nissan Navara şi Pathfinder facelift au debutat în România Nissan Navara şi Pathfinder facelift au debutat în România

Noile Pathfinder şi Navara beneficiază de un facelift care a vizat capota, grila bară de protecţie faţă şi bara de protecţie spate. In ansamblu a rezultat o silueta modernizata si usor rotunjita fara a se renunta la aspectul masiv si dur. La Navara, lungimea totala a crescut cu 8 mm. Jantele din aliaj sunt noi, asemenea farurilor cu xenon si noilor culori metalizate Blue Grey si Electric Blue, aceasta din urma fiind disponibila exclusiv pentru Navara

La interior, plansa de bord si consola redesenate, cu aspect Premium, incorporeaza echipamente noi si completeaza habitaclul evoluat din punctul de vedere al calitatii materialelor si finisajelor - plasticul, tapiseriile si detaliile au fost innoite. Ergonomia scaunelor este superioara dar au fost vizate si cotierele usilor, cotiera centrala, spatiile de depozitare. La nivel de detaliu se evidentiaza ornamentele cromate, noile instrumente iluminate, maneta schimbatorului.

Noi ceasuri de bord

Sistemul Cruise Control incorporeaza acum si Speed limiter. Daca la prima generatie sistemul ESP era disponibil numai pentru Pathfinder, acum ambele modele beneficiaza de introducerea sistemului ESP+, optional.

Printre noile echipamente se numara Nissan Connect Premium cu hard de 40GB si comenzi vocale. Disponibil pe anumite versiuni, acesta integreaza elegant in plansa de bord sistemul GPS de ultima generatie cu touchscreen si poate reda si DVD, stationand cu frana de mana trasa. Nu lipsesc sistemul Bluetooth si conexiunile Aux, USB, iPod iar memoria disponibila pentru muzica este de 9,3 GB. Noul sistem audio Bose Premium a fost conceput special pentru fiecare dintre cele doua modele, Pathfinder si Navara.

Sistemul de transmisie integrala are garantia Nissan

Motorul 2,5 dCi common rail a facut obiectul unor modificari substantiale pentru imbunatatirea performantelor, economiei de carburant, emisiilor si rafinamentului in general. Noul sistem de injectie directa care opereaza la presiune de 2000 bar a permis o crestere cu 11 % a puterii si a cuplului, motorul dezvoltand acum 190 CP si 450 Nm. Consumul mediu combinat pentru versiunea cu transmisie manuala a scazut la 8,5 litri/ 100km in timp ce emisiile de CO2 au scazut cu 40g/km, la 224 g/km. Vibratiile motorului au fost reduse iar accelerarea este acum mai fluenta.

Pe parcursul anului 2010 va fi disponibil un nou varf de gama pentru Pathfinder si Navara: noul motor V6 dCi care dezvolta 231 CP si 550 Nm. Inca de la 1.500 rpm sunt disponibili 500 Nm iar cuplul maxim de 550 Nm este prezent intre 1.700 si 2.500 rpm, fara vibratiile si zgomotul asociate motoarelor diesel.

Mai multe informaţii puteţi găsi pe site-ul importatorului www.nissan.ro.

Citeşte mai departe în pagina următoare »

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.