Nissan X-Trail facelift pentru Europa

Nissan X-Trail se înnoieşte pentru clienţii europeni la puţin timp după ce a făcut-o şi pentru japonezi. Aşteptarea a meritat însă versiunea pentru Europa fiind mai elegantă.

Nissan X-Trail a primit un facelift întâi pe piaţa japoneză, europenii primind de abia acum versiunea restilizată a SUV-ului nipon. Diferenţele nu sunt însă mari, în Europa acest model primind crom în jurul proiectoarelor şi jante mult mai sportive, iar blocurile optice spate adoptă tehnologia cu LED-uri. Per total însă modificările, în special noua grilă în V mai generoasă, îl aduc foarte aproape de imaginea lui Pathfinder şi Navarra. Nu arată deloc rău, dar ne aşteptam o abordare mai îndrăzneaţă de la un constructor care se poate lăuda cu Juke ca exemplu de avangardism.

Nissan X-Trail facelift

În interior lucrurile nu se schimbă în materie de design, dar ambianţa devine ceva mai plăcută datoriă unor materiale noi mai bune, folosite pentru a ţine pasul cu vremurile. În schimb, maşina va comunica mai bine parametrii de rulare şi funcţionare şoferului, ceasurile de bord fiind mărite şi un nou computer de bord fiind montat.

În gama motorizărilor nu au apărut schimbări importante, singura mare veste fiind că toate motorizările Diesel sunt acum conforme cu norma Euro 5. Transmisiile, atât cea manuală cât şi cea automată, au fost de asemenea uşor recalibrate, favorizând un consum mai mic în colaborare cu îmbunătăţirea aerodinamicii manifestată printr-un Cd de 0,36. Preţurile nu au fost anunţate încă, acest model urmând să fie arătat lumii în Septembrie, la Salonul Auto de la Paris 2010.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.