Noi schiţe cu urmaşul lui Enzo, Ferrari F70

Autor: Oraan Mărculescu 16 sept. 2010 Prezentări
Noi schiţe cu urmaşul lui Enzo, Ferrari F70

Informaţii mai noi decât cele de până acum (şi care continuă să rămână doar zvonuri relativ credibile) nu au mai apărut. În schimb, cei de la AutoBild au dat publicităţii noi schiţe, foarte incitanteVEZI AICI SCHIŢELE CU FERRARI F70.

Faţă de propunerile de până acum cu Ferrari F70, noua maşină, creată de Radovan Varicak, este mult diferită, afişând o agresivitate aproape brutală, fără o legătură evidentă cu monposturile de Formula 1 Ferrari.

Maşina este concepută strict pentru performanţe de înalt nivel, respirând puritate, nu lux, cum o face Bugatti Veyron. Principial, urmaşul lui Enzo se pare că va adopta soluţia motorizării V8 biturbo şi va avea „doar” 700 CP.

În schimb, masa va fi de numai 1.200 kg, iar transmisia va fi una secvenţială, cu dublu ambreiaj şi 7 trepte. Aşa încât sunt estimate performanţe excelente: circa 3 secunde pentru demarajul 0-100 km/h şi o viteză maximă de 360 km/h.

Exclusivitatea noului Ferrari F70 va fi asigurată de cadenţa de numai 399 exemplare (la fel ca în cazul lui Enzo), iar preţul maşinii este preconizat a fi în jur de 800.000 euro. Se pare că italienii vor oferi şi o versiune hibrid, dar nu se cunosc alte detalii.

VĂ PLAC NOILE SCHIŢE CU FERRARI F70?

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide