Nou la Paris 2010: Hyundai ix20

Monovolumului KIA Venga i se va alătura, la Salonul Auto Paris 2010, vărul de concern Hyundai ix20. Iată primele imagini cu acesta.

Nou la Paris 2010: Hyundai ix20 Nou la Paris 2010: Hyundai ix20

Hyundai ix20După ce a fost lansat modelul KIA Venga la Salonul Auto Frankfurt 2009, era normal să apară şi "vărul" său, cu siglă Hyundai. Ei bine, acesta va avea premiera mondială cu ocazia Salonului Auto Paris 2010 şi se va numi, deloc surprinzător, Hyundai ix20.

Noul model preia tema stilistică lansată de SUV-ul Hyundai ix35, având o parte frontală complexă, cu un spoiler de mari dimensiuni şi o grilă generoasă, precum şi faruri alungite. Nu doar în faţă este ix20 clar diferenţiat de sora KIA Venga, ci şi în spate, unde stopurile sunt mai agresive, iar hayonul este uşor altfel decupat. Din lateral, modificările sunt foarte puţine, Venga diferenţiindu-se prin muchia inferioară mai agresivă.

Premiera la Paris 2010Motorizările vor fi două pe benzină (1,4 litri şi 90 CP, respectiv 1,6 litri şi 126 CP), iar în domeniul diesel va fi oferit un 1,4 CRDi, de 90 CP. Echipamentul de serie se anunţă foarte bogat, nelipsind sistemul start/stop, ESP-ul, aerul condiţionat, conectivitatea Bluetooth sau airbagurile laterale.

Noul Hyundai ix20 va înlocui perimatul model Hyundai Matrix, iar preţul de bază se va cifra în jurul sumei de 15.000 euro. Mai multe detalii, cu ocazia Salonului Auto Paris 2010.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.