Noua Lancia Stratos vine cu motor Ferrari

Cine ar mai fi crezut că Lancia Stratos va reveni printre noi ca o adevărată pasăre Phoenix? Iar meritul pentru acest lucru i se datorează unui pasionat.

Asemanari evidenteBine, acum aţi putea credea că vorbim de un pasionat care a construit în propriul garaj un model care să ne aducă aminte de legenda italiană. Se pare că este vorba de mai mult decât atât. Modelul din poze este unicat, realizarea lui a fost finanţată de Michael Stoschek, CEO Brose KG şi desfăşurată în clădirile Pininfarina. Astfel că, potrivit AMS, vom putea vedea în curând şi o serie redusă, este adevărat, doar pentru cei cu un buzunar generos.

Maşina nu dezamăgeşte, şi este realizată pe baza unui şasiu de Ferrari F430 Scuderia, cu un motor V8 de 510 CP. O alegere excelentă pentru pasionaţi. Dar pentru pasionaţii cu bani. Ne gândim că totuşi ar fi putut fi realizat un asemenea model de serie, chiar de către Lancia, cu un motor V6 plus un 1,75 Turbo. Aşa ne-am fi putut permite mai mulţi dintre noi o Lancia Stratos, un model de legendă readus la viaţă.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.