Noua Skoda Octavia Tour este... Octavia II fără facelift

Cehii nu renunţă la denumirea "Tour", pe care o va primi Skoda Octavia II, versiunea dinaintea faceliftului.

Noua Skoda Octavia Tour este... Octavia II fără facelift Noua Skoda Octavia Tour este... Octavia II fără facelift

Noua Skoda Octavia TourNici nu s-a răcit bine defuncta Skoda Octavia Tour (de fapt, prima generaţie a reputatului model familist Skoda Octavia), că firma cehilor anunţă o nouă generaţie Octavia Tour. Care e, de fapt, un model foarte cunoscut, fiind vorba despre Skoda Octavia II, versiunea dinaintea faceliftului primit anul trecut.

Cei de la Skoda vor să profite cât mai mult de pe urma notorietăţii numelui Octavia, dar, cu această ocazie, putem spune că fac şi o afacere bună, utilizând profitabil linia de fabricaţie a unui model deja fumat.

Disponibila cu ambele caroserii"Noua" Skoda Octavia Tour va fi, aşadar, modelul cunoscut din perioada 2004-2008, urmând a fi oferită în ambele versuini de caroserie, berlină-hatchback sau break. Maşina va veni cu o singură linie de echipare, care va presupune un echipament standard suficient, pentru a păstra nivelul preţului cât mai jos - însă cei doritori de un confort mai bun vor avea la dispoziţie, în continuare, o listă lungă de echipamente opţionale.

Motorizările rezervate pentru Skoda Octavia Tour vor fi atât pe benzină, cât şi diesel: 1,4 litri şi 75 CP, 1,6 litri şi 102 CP, 2,0 TDI şi 110 CP.

În România, Skoda Octavia Tour va fi disponibilă începând cu 2011, iar preţurile se pare că se vor situa la acelaşi nivel cu modelul de până acum. Dar detalii precise vom şti doar în preajma lansării pe piaţa noastră.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.