Premiera  Noul Audi R8 Spyder live la Frankfurt 2009

Cât de sexy este noul Audi R8 Spyder? Foarte. Dacă eşti pasionat de acest bolid, trebuie neapărat să ţi-l faci cadou pentru vara următoare.

Noul Audi R8 Spyder live la Frankfurt 2009 Noul Audi R8 Spyder live la Frankfurt 2009

Şi noul Audi R8 Spyder urmează să apară alături de Iron Man, într-un nou film de aventuri, deci aerele de vedetă sunt garantate pentru această decapotabilă sexy. Motorizarea de sub capota spate este un V10 de FSI de 525 CP, bolidul fiind capabil de o viteză maximă de 313 km/h, dar numai cu acoperişul ridicat. Preţul de pornire este de peste 150.000 euro.

VEZI AUDI R8 SPYDER LIVE LA FRANKFURT 2009

Vezi şi alte subiecte LIVE de la Frankfurt 2009:

Noul Opel Astra se anunţă un succes

Schumacher a lansat oficial noul Ferrari 458 Italia

Cel mai puternic Golf este noul VW Golf R

Doar 20 de exemplare: Lamborghini Reventon Roadster

VEZI AICI TOATE PREMIERELE DE LA FRANKFURT 2009!

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.