Noul Fiat Palio, vândut ca Dodge în America

Italienii sunt foarte activi pe piaţa braziliană, unde au prezentat primele imagini cu noua generaţie Fiat Palio, pe care o vor putea cumpăra şi clienţii nord-americani, dar cu emblemă Dodge.

Noul Fiat Palio, vândut ca Dodge în America Noul Fiat Palio, vândut ca Dodge în America

Brazilia este de mulţi ani o piaţă foarte importanta pentru Fiat, care este prezent pe acestă piaţă de mulţi ani cu o gamă de modele perfect adaptate specificului sud-american. Un nume mai puţin cunoscut în Europa, Palio, a ajuns la o nouă generaţie, al cărei design marchează o evoluţie de proporţii faţă de vechile generaţii, orientându-se după europeanul Punto.

Modelul de clasă B va fi disponibil la vânzare cu propulsorul Fire Evo de 1.0 şi 1.4 litri, dar şi cu motorul E-torQ, care va furniza o putere de 115 CP, fiind vârful de gamă. Dar Palio va fi mult mai important pentru Fiat decât până acum, din punctual de vedere al oportunităţii producătorului italian de a se întoarce în America de Nord.

Noul Palio va putea fi cumpărat şi de către cienţii americani, începând chiar din 2012, dar pentru aceştia va afişa o emblemă de Dodge. De asemenea, există probabilitatea ca şi Europa să vadă noul Palio, ca înlocuitor pentru modelul de buget Punto Classico. Mai plauzibilă ar fi, totuşi, decizia celor de la Fiat să aducă pe pieţele europene varianta în trei volume a lui Palio, de vreme ce vechiul Albea şi-a încheiat de ceva vreme cariera.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.