Noul Ford F150 Harley-Davidson, prezentat oficial

Pentru pasionaţii de Harley-Davidson sau pentru cei care nu vor doar un alt pick-up, iată ultima creaţie a americanilor de la Ford. Noul F 150 ediţie specială Harley.

Noul Ford F150 Harley-Davidson, prezentat oficial Noul Ford F150 Harley-Davidson, prezentat oficial

Noul super-pick-up este disponibil în doar două culori - Tuxedo Black sau White Platinum şi este accesorizat cu o grilă de radiator nouă, faruri cu geam fumuriu, elemente grafice pe caroserie şi jante din aliaj uşor cu design super-exclusivist şi diametru de 22 de inci. La interior, ediţia specială este echipată cu toate opţionalele posibile, scaunele sunt îmbrăcate în piele ce imită textura pielii şarpelui, inserţiile de pe bord sunt şi ele personalizate iar pe cotiera centrală din faţă a fost montată o siglă Harley-Davidson cât un ceas de bucătărie… It's never tooooo big!

Sub capotă a fost montat un V8 pe benzină, aspirat, cu cilindreea de 6.2 litri. Puterea maximă este de 417 CP iar cuplul are 588 Nm, aceste valori fiind transmise către roţi prin intermediul unei cutii automate cu şase rapoarte. Sistemul de tracţiune integrală este doar opţional, da, chestia asta uriaşă se poate cumpăra doar cu tracţiune spate...

Alte detalii legate de performanţele maşinii nu au fost comunicate oficial până acum, se ştie doar că acest pick-up Harley poate tracta 3.402 kg. Adică vreo trei Dacia Logan...

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.