Premiera  Noul Porsche Cayenne - primele date şi imagini

În sfârşit, a doua generaţia a lui Porsche Cayenne, care va fi prezentată în premieră mondială la Salonul Auto Geneva 2010, ni se arată oficial. Sau, mă rog, relativ oficial, graţie "indiscreţiilor" internetului. Iată, deci, primele imagini reale cu noul Cayenne.

Noul Porsche Cayenne - primele date şi imagini Noul Porsche Cayenne - primele date şi imagini

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Noul Cayenne, redesenat, dar familiarPână când cei de la Stuttgart vor afla cine este responsabil pentru "scăparea" primelor poze oficiale cu noul Porsche Cayenne pe internet, iată-l cum arată. Are o alură mai puţin impozantă decât prima generaţie, fiind creionat mai fluid şi inspirând mai multă eleganţă.

Nu este greu de observat stilul apropiat de al lui Infiniti FX sau Nissan Murano, Cayenne ţintind în mod direct piaţa SUV-urilor life-style din America, unde, de atlfel, şi-a făcut deja un renume. Spatele am putea spune că e total diferit de al generaţiei precedente, dar lipsa de originalitate e puţin deconcertantă (cei obişnuiţi cu SUV-urile japoneze pentru piaţa americană vor găsi destule similitudini cu modele Nissan sau chiar Hyundai).

Interiorul lui Cayenne: luxosInteriorul a fost redesenat, dar păstrează un look familiar, în timp ce luxul şi confortul sunt, bineînţeles, la cote maxime. Faţă de precedentul Cayenne, noua generaţie este mai uşoară cu 200 kg, iar motoarele vor fi trei pe benzină (3.6 V6 de 300 CP, 4.8 V8 aspirat 400 CP şi cu turbocompresor 500 CP) şi unul diesel, 3.0 V6 240 CP. Nu va lipsi şi un sistem de propulsie hibridă: la fel ca în cazul lui Volkswagen Touareg, vorbim de un motor V6 TSI, de 3.3 litri şi 333 CP, combinat cu un motor electric de 47 CP, puterea ttotală fiind de 380 CP.

În curând, toate detaliile şi imaginile oficiale. Pe viu, vom vedea noul Porsche Cayenne la Salonul Auto Geneva 2010.

Deci, vă place?

Noul Porsche Cayenne, in primele imagini scapate pe internet. Premiera mondiala, la Geneva 2010

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.