Noul Suzuki Swift Sport debutează la Frankfurt Motor Show

Versiunea sportivă a lui Suzuki Swift va debuta în toamnă la ediţia cu numărul 64 a salonului internaţional de Frankfurt.

Noul Suzuki Swift Sport debutează la Frankfurt Motor Show Noul Suzuki Swift Sport debutează la Frankfurt Motor Show

Prima generaţie Swift Sport a fost lansată în 2006. Un model care a adus în segmentul mic parfumul hot hatch-urilor pure. Secretul şarmului primei generaţii Swift Sport a fost reprezentat poate nu atât de performanţele propulsorului cât de şasiu, direcţie şi toate celelalte ingrediente care compun peisajul unui model sportiv pur. Noua generaţie aduce o linie exterioară mult mai agresivă, completată de un interior din care nu lipses ingredientele specifice unui model sport.

Suzuki Swift S-Concept

Noul model a beneficiat de un teaser sub forma unui concept car - Swift S-Concept - prezentat anul acesta la salonul de la Geneva. Sub capotă Swift Sport are un propulsor de 1.586 cmc, aspirat, care dezvoltă 136 CP la 6.900 rpm şi un cuplu motor de 160 Nm la 4.400 rpm. Pentru moment performanţele propulsorului sunt provizorii, acestea urmând a fi confirmate la Frankfurt după omologări. Modelul va fi echipat cu o cutie de viteze manuală cu şase rapoarte dezvoltată special pentru această versiune.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.