Oameni şi maşini. Muscle Cars! VIDEO

Autor: Adrian Mihălţianu 16 iul. 2012 Prezentări
Oameni şi maşini. Muscle Cars! VIDEO

Muscle Car. Nicio altă sintagmă n-ar putea reda mai bine filosofia americană cu privire la ce înseamnă o maşină sport. Dacă pentru europeni sportivitatea înseamnă mai presus de toate agilitate şi rapiditate în viraje, pentru americani – iată că şi pentru latino-americani – ea înseamnă putere, putere şi iar putere.

Respirată din motoare uriaşe, demonstrată de la trei mile prin bosajele de peste roţi, prin farurile ameninţătoare, prin umerii largi şi nervurile proeminente. Puterea în stil american nu e nicăieri redată mai bine. Iar atunci când îi adaugi căldura Americii Latine, iese ceva frumos.

Ca în clipul următor. Aveţi răbdare cu începutul şi veţi fi răsplătiţi cu un colţ de paradis la care visăm toţi cei împătimiţi de maşini: un atelier bine dotat, un garaj cu câteva comori în el, o gaşcă de prieteni care stau şi se umplu de ulei, şpan şi fum cât e ziua de lungă.

Bonus pentru cei care ghicesc modelele din video clip! Şi nu, nu discutăm aici clasificarea lor exactă în pony cars şi muscle cars, OK? Măcar acum!

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide