Oficial: Porsche 911 Carrera 4 GTS

După ediţia specială Porsche 911 Carrera GTS, la Paris 2010, iată că în acest an avem parte şi de versiunea cu tracţiune integrală: 911 Carrera 4 GTS.

Din categoria "încă o ediţie specială pentru Porsche 911", iată că producătorul german ne aduce acum versiunea cu tracţiune integrală a lui Porsche 911 Carrera GTS, model lansat oficial la Salonul Auto Paris 2010. Noua versiune 911 Carrera 4 GTS va fi oferită atât în variantă coupe, cât şi în una cabrio.

Motorul este acelaşi boxer de 3,8 litri şi 408 CP, cunoscut de pe varianta cu tracţiune doar pe spate, peformanţele fiind tot de 4,6 secunde pentru 0-100 km/h, respectiv 4,8 secunde pentru versiunea cabrio. În cazul alegerii cutiei de viteze automate cu dublu ambreiaj PDK, demarajul este mai bun cu 0,2 secunde.

Versiunea cu tracţiune integrală se bazează pe un sistem 4x4 PTM controlat electronic şi care beneficiază de funcţia "torque vectoring", care variază foarte rapid cuplul motor spre punte faţă, prin intermediul unui diferenţial cu alunecare limitată, situat pe puntea spate.

Faţă de un 911 Carrera 4 normal, versiunea GTS vine cu jante de 19" RS Spyder, splitter negru pentru spoilerul frontal sau praguri noi. De asemenea, echipamentul interior presupune tapiţerie neagră Alcantara specială, precum şi o tapiţerie din piele exclusivistă pentru scaune.

Preţul de pornire în Germania pentru Porsche 911 Carrera 4 GTS este de 111.956 euro pentru versiunea Coupe, respectiv 122.071 euro pentru versiunea Cabrio, livrările urmând a demara în luna iulie.

Porsche 911 Carrera 4 GTS de pe tare.ro

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.