Opel Astra sedan - imagini şi informaţii oficiale

Opel a dezvălui recent primele imagini cu noul Astra sedan, a patra variantă de caroserie pentru cel mai bine vândut model al constructorului german Vezi în continuare ce noutăţi aduce Opel Astra sedan.

Opel Astra sedan - imagini şi informaţii oficiale Opel Astra sedan - imagini şi informaţii oficiale

Opel a prezentat primele imagini şi informaţii oficiale cu noul Astra sedan. Acesată variantă de caroserie întregeşte gama celui mai vândut model al constructorului german, care mai conţine hatchback-ul în cinci uşi, varianta break şi sportivul GTC. Opel susţine că Astra sedan va fi o variantă mult mai ieftină, dar fără compromisuri la modelele din clasa medie.

Noul model Opel este disponibil cu o gamă largă de motorizări, numărând un total de şapte unităţi de putere, patru pe benzină şi trei diesel. Propulsorele pe benzină au puteri între 100 CP şi 180 CP şi pot fi legate la o cutie de viteze automată cu şase rapoarte. Opel pune la dispoziţia clienţilor două motorizări diesel de 1,7 litri dotate standard cu sistemul Start&Stop, care produc 110 CP, respectiv 130 CP. Consumul mediu de carburant pentru aceste unităţi de putere se situează în jurul valorii de 3,7 litri la 100 km.

Opel susţine că Astra sedan oferă un spaţiu destinat pasagerilor, cât şi bagajelor suficient. Modelul german măsoară 4,65 m lungime, 1,81 m lăţime şi 1,47 m în înălţime. Portbagajul oferă 460 de litri de spaţiu util, care poate creşte rabatând bancheta spate (60:40) la 1.010 litri.

Din punct de vedere al design-ului Astra sedan mizează pe eleganţă şi linii fluide, elemente care sunt foarte apreciate în Europa de Vest, afirmă Karl Starcke - Opel CEO. După cum afirmă şi Stracke principala piaţă pentru Astra sedan va fi Europa de vest, urmată de partea estică a bătrânului continent, în special Rusia şi Turcia.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.