Opel Astra - teaser

Opel prelungeşte aşteptarea şi ne dă doar câteva indicii în ceaţă despre cum va arăta următoarea generaţie Astra.

Opel Astra - teaser Opel Astra - teaser

Opel Astra - bine camuflatOpel ne arată astăzi primele imagini teaser cu cea de-a şasea generaţie Astra, model ce va debuta la Salonul de la Frankfurt din 2009. Noua Astra va tinde spre zona premium, strategie similară ca şi în cazul Opel Insignia. Conform surselor interne Opel, noua Astra va introduce sistemul de recunoaştere a semnelor de circulaţie introdus întâi pe modelul de clasă medie, faruri adaptive şi multe alte dotări superioare clasei din care face parte.

Astra va debuta iniţial în caroserie hatchback cu 5 uşi, dar ulterior în gamă îşi vor face loc şi versiunile coupe, twin-top şi wagon. Producţia acestei generaţii va începe la sfârşitul anului 2009 în uzina de la Ellesmere Port.

VEZI TOATE ANUNTURILE OPEL

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.