Opel face automobil electric în SUA

Autor: Silviu Draganescu 16 iul. 2008 Prezentări
Opel face automobil electric în SUA

Într-un interviu publicat în revista germana Automobilwoche, preşedintele GM Europa, Carl Peter Forster a dezvăluit faptul că primul automobil electric de la Opel va fi bazat pe Chevrolet Volt şi va fi asamblat în SUA. Din acelaşi interviu am aflat şi o informaţie foarte interesantă, Forster precizând că preţul vehicului ecologic va fi cu 10.000 de euro mai mare comparativ cu modelele echivalente pe benzină sau diesel.

O diferenţă de preţ destul de mare, dar nu ar fi exclus ca preţul combustibililor din 2012 să o facă extrem de mică, chiar amortizabilă într-un timp scurt de timp. Am spus 2012 pentru că atunci e preconizată lansarea noului model, care a fost prefigurat sub formă de concept, Flextreme, la Salonul Auto de la Frankfurt de anul trecut.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide