Opel Insignia în standul Opel la Frankfurt 2009

Nu doar noul Opel Astra a strălucit în standul Opel la Frankfurt 2009, ci şi Opel Insignia, prezentă în premieră mondială prin versiunea Insignia ecoFLEX şi în premieră pentru Germania cu Insignia OPC.

Opel Insignia în standul Opel la Frankfurt 2009 Opel Insignia în standul Opel la Frankfurt 2009

Insignia ecoFLEX, acum cu 130 CPÎn gama Opel Insignia exista, până acum, o versiune Insignia ecoFLEX, care beneficia de motorizarea 2,0 CDTi de 160 CP, capabilă de un consum mediu de 5,2 litri/100 km şi de emisii CO2 de 136 g/km (faţă de 5,8 litri/100 km, respectiv 154 g/km pentru versiunea normală 2,0 CDTi).

La Frankfurt 2009, Opel a prezentat în premieră mondială o nouă variantă Insignia ecoFLEX, care beneficiază de acelaşi motor, însă dezvoltă o putere mai mică, de 130 CP. Acest model păstrează bunele caracteristici de consum ale versiunii mai puternice, însă este oferită cu un preţ mai mic.

În acelaşi timp, performanţele se situează la un bun nivel, acceleraţia 0-100 km/h fiind realizată în 11,1 secunde (cu 1,6 secunde mai mult decât versiunea de 160 CP), iar viteza maximă fiind de 207 km/h (faţă de 221 km/h în cazul versiunii de 160 CP).

Insignia eciFLEX, foarte economicaPuterea mai mică, împreună cu valoarea sub 140 g/km a emisiilor CO2 şi cu faptul că respectă normele de poluare Euro 5, reprezintă şi un avantaj fiscal pe multe pieţe auto europene, ceea ce recomandă această nouă versiune Insignia ecoFLEX drept o alegere excelentă pentru clienţii de flote, dar şi pentru cei care doresc maşini cât mai ecologice.

Noua motorizare ecoFLEX de 130 CP urmează să fie oferită atât pe versiunea de caroserie în trei volume a Opel Insignia, cât şi pe breakul Insignia Sports Tourer - în acest caz, consumul mediu creşte cu 0,1 litri/100 km, atingând 5,3 litri/100 km, iar emisiile CO2 sunt de 139 g/km.

Începând din 2010, Insignia ecoFLEX va beneficia şi de sistemul start/stop pentru motor, ceea ce va duce la scăderea şi mai mult a consumului şi emisiilor poluante. De fapt, acest sistem urmează să echipeze toate modelele Opel din primăvara anului viitor, urmând ca, în decurs de maxim doi ani, orice maşină nouă Opel să aibă în dotare sistemul start/stop.

La finalul lunii septembrie, promotor.ro va fi prezent pe Hungaroring, la Budapesta, pentru a testa cele două versiuni ale lui Opel Insignia, ecoFLEX şi OPC.

NU RATA TESTUL CU OPEL INSIGNIA OPC PE HUNGARORING!

Opel Insignia ecoFLEX - la Frankfurt 2009 a fost inaugurata versiunea de 130 CP

VEZI AICI TOATE PREMIERELE OPEL LA FRANKFURT 2009

Citeşte mai departe în pagina următoare »

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.