Opel Insignia – lansare spectaculoasă

Autor: Andrei Nan acum 12 ani Prezentari

În timp ce muncitorii transportau o sferă cu diametrul de 4,7 metri din Potters Fields Park, un obiect masiv a căzut în şase secunde de la o înălţime de 45 de metri şi a fost prins în ultimul moment, dezvăluind un autovehicul intact: modelul Opel Insignia.

Peste 300 de invitaţi erau pregătiţi să vadă cum noul autovehicul plonjează din sferă, în timp ce acesta se afla suspendat în aer. „Suntem foarte mândri de modelul Insignia şi am decis că un autovehicul extraordinar are nevoie de o intrare pe măsură. De aceea am ales să coborâm automobilul într-una din cele mai frecventate şi mai reprezentative locaţii: pe Tower Bridge, chiar lângă Consiliul Londonez”, a menţionat Alain Visser, Director de Marketing pentru GM Europa, care a condus modelul Insignia pe scenă.

Am dorit să evidenţiem atenţia pentru detalii şi gradul înalt de precizie care stau la baza noului Opel Insignia. Asemenea autovehiculului, acest eveniment trebuia să fie coordonat cu meticulozitate până la ultimele detalii”, a adăugat Visser.

Utilizând ultima tehnologie disponibilă, o echipă de 60 de persoane a lucrat peste 7.200 de ore cumulate, pentru planificarea, organizarea, repetarea şi realizarea numărului de senzaţie. Aceste persoane au lucrat 96 de ore în continuu pe amplasamentul de la Potters Fields pentru a asigura succesul căderii rapide a maşinii, permiţând autovehiculului să atingă o viteză de coborâre de 7,6 metri pe secundă.

Citește și...


Comentarii
Inchide