Opel Insignia Liftback

Al treilea model din gama Insignia a fost surprins în teste fără nici un pic de camuflaj, diferenţele faţă de versiunea Sedan fiind minime.

Opel Insignia Liftback Opel Insignia Liftback
Opel InsigniaDupă cele doua versiuni de caroserie confirmate, Sedan şi Station-Wagon, iată că acum avem în posesie primele poze şi cu varianta Liftback, ce ne prezintă un model cu foarte mici diferenţe vizuale faţă de Sedan, principalul motiv pentru care ar fi preferată în faţa acestuia fiind pesemne un acces mai bun la portbagaj. Chiar şi în acest condiţii, partea din spate pare puţin cam stoarsă, cu blocurile optice şi mai ales luneta mult prea mici pentru dimensiunile maşinii.

La aspectul general uşor dezamăgitor contribuie şi nivelul de echipare de bază al modelului surprins în teste, fără proiectoarele sau accesoriile cromate pe care le vedem în prezentarea versiunii Sedan. Motorizările vor fi preluate de la acesta, cu patru unităţi pe benzină şi trei dieseluri.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.