Opel va avea un model complet electric în 2011

Sigla mărcii germane va avea acum directă legatură cu tipul de motorizare de sub capotă, asta pentru că în doar 3 ani vom vedea un model complet electric.

Opel va avea un model complet electric în 2011 Opel va avea un model complet electric în 2011

Punctul de plecare în realizarea unui Opel electric va fi reprezentat de viitorul Chevrolet Volt, ce urmează să fie lansat în SUA peste doar doi ani, în 2010. Un an mai tărziu, o variantă europeană va intra pe bătrânul continent cu sigla Opel pe capotă sau Vauxhall daca este comercializată în Marea Britanie. Produs iniţial doar în SUA, viitorul model Opel va putea fi asamblat pe termen lung şi în Europa, mai ales că la început oficialii GM se vor lovi de o reticienţă destul de mare la asemenea modele.

Astfel, marketingul gigantului american a pregătit un plan serios de promovare, care va însemna investiţii de termen scurt şi mediu pentru realizarea unei imagini suficient de bune care să contrabalanseze preţul destul de mare de achiziţionare. Dar în timp Opel va avea avantajul scăderii preţului de producţie, care îi va permite cifre mai mari de vânzări.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.