Opel Zafira 1.6 CNG Turbo

Te-ai aştepta ca cel mai puternic model capabil să funcţioneze cu gaz natural comprimat să fie un automobil sport. Ba bine că nu. Este un monovolum de familie.

Opel Zafira 1.6 CNG Turbo Opel Zafira 1.6 CNG Turbo

Cea mai puternică piaţă europeană în ceea ce priveşte folosirea gazului natural este Italia şi de aceea Opel a decis să-şi lanseze noul model la Bologna Motor Show, ce se va desfăşura între 5 şi 14 decembrie. Motorul cu care este echipat noua Zafira este un 1,6 litri supraalimentat  capabil de o putere maximă de 150 CP şi un cuplu de 210 Nm. Viteza maximă nu este foarte ridicată, doar 200 de km/h.

Cum costurile legate de rularea pe gaz natural comprimat sunt cu până la 50% mai mici, o asemenea alternativă s-ar putea dovedi foarte avantajoasă. Noul Opel Zafira poate rula atât pe gaz natural/metan cât şi pe benzină. Dacă în primul caz autonomia dată de cele 4 rezervoare este de 370 km, în cazul folosirii celor 14 litri ce benzină ce pot fi stocaţi, maşina mai poate merge încă 150 de km. Vânzările vor începe în ianuarie.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.