Pagani C9 este Pagani Huayra

După o serie de teasere noul Pagani Huayra şi-a făcut debutul oficial...pe internet.

Noul supercar de la Pagani este echipat cu un propulsor Mercedes AMG V12 de 6,0 litri ce dezvoltă o putere de peste 700 CP şi un cuplu de 1.000 Nm. Montat pe o caroserie de 1.350 kg, propulsorul este capabil să ducă maşina la viteze de peste 370 km/h. Puterea şi cuplul imens sunt transmise la roţi prin intermediul unei cutii secvenţiale cu dublu ambreaj şi şapte rapoarte de transmisie.

Întreaga caroserie este concepută pentru a asigura o rezistenţă aerodinamică minimă şi o forţă de apăsare maximă. Acest lucru este posibil prin echiparea maşinii cu flapsuri şi aripi care îşi modifică unghiul de atac independent. Responsabilă pentru modificatea unghiurilor este o unitate de control care ţine cont de viteză, înclinarea laterală, unghiul coloanei de direcţie şi poziţia pedalei de acceleraţie, totul pentru a obţine un comportament neutru a maşinii indiferent de condiţiile de rulare.

Date tehnice:

- Motor: Mercedes-AMG V12 Bi-Turbo M158

- Cilindree: 5980 cc

- Putere: > 700 CP

- Putere: > 1.000 Nm

- Transmisie: cutie secţială cu 7 trepte şi dublu ambreaj

- Lungime: 4.605 mm

- Ampatament: 2.795 mm

- Înălţime: 1.169 mm

- Lăţime: 2.036 mm

- Greutate: 1.350 kg

- Distribuţia greutăţilor: 44% faţă 56% spate

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.