Pagani Zonda HH – primele imagini

Pagani Zonda HH este un ultim bis pentru supercarul Pagani Zonda, fiind o versiune unicat comandată de către un client american.

Pagani Zonda HH – primele imagini Pagani Zonda HH – primele imagini

Pagani a spus că ediţia Pagani Zonda Tricolore expusă la Salonul de la Geneva va fi ultima întruchipare a actualului Pagani Zonda. Însă pentru cei cu dare de mână se mai pot face excepţii, aşa cum este cazul lui Pagani Zonda HH un supercar unicat făcut special pentru un colecţionar american. Date oficiale nu se cunosc şi aceste imagini apărute pe Teamspeed.com sunt singurele care portretizează Zonda HH.

Se spune însă că acest model este o încrucişare între Zonda F Roadster şi Zonda Cinque, anumite componente ale celui mai radical Zonda de stradă fiind folosite pentru a scoate mai mult de la versiunea decapotabilă. Astfel Zonda HH va avea sub capotă un motor de 7.3 litri V12 care dezvoltă 680 CP, evacuare din titan şi o transmisie manuală cu 6 rapoarte. Pasionaţii pe forumurile de specialitate vorbesc de performanţe absolut impresionante, adică 0-100 km/h în 3 secunde şi o viteză maximă de aproape 340 km/h.

Acest model este de aşteptat să fie gata spre sfârşitul anului şi ar trebui să fie unul cu adevărat special. De asemenea, se pare că acest model nu va părăsi continentul americanul urmând să îl ţină în Elveţia şi să se bucure de el pe circuitele europene.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.