Peugeot 207 facelift

Gama Peugeot 207 va primi un facelift minor, în încercarea de a îşi menţine poziţia de cel mai bine vândut model de clasă mică din Europa.

Peugeot 207 facelift Peugeot 207 facelift

Paradoxal prin acest facelift Peugeot 207 îşi mai diminuează aspectul agresiv, partea frontală - zona unde s-au consemnat cel mai importante schimbări - având acum o linie mai cuminte, dar şi mai elegantă, prin redesenarea spoilerului şi amplasarea mai convenţională a proiectoarelor. O altă schimbare notabilă este introducerea stopurilor cu LED-uri pentru versiunea de caroserie hatchback şi cabrio.

Interiorul primeşte materiale mai bune şi noi ceasuri de bord cu un aspect mai modern şi o lizibilitate sporită. Faceliftul vine şi cu îmbunătăţiri tehnologice cum ar fi conectorul USB, semnalizatoarele one-touch, închiderea telecomandată a geamurilor pentru hatchback şi SW şi conectivitate Bluetooth. Motoarele vor fi reglate pentru a fi mai ecologice, dar datele oficiale nu au fost încă emise. Preţurile acestui facelift sunt, de asemenea, păstrate sub embargo, urmând să fie anunţate ulterior.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.