Peugeot 308 CC

Peugeot, regele neîncoronat al coupe cabrioletelor, va aduce pe scena Salonului Auto Paris 2008 noua versiune decapotabilă a compactei sale, Peugeot 308 CC. Care, de ce să nu recunoaştem, va face vâlvă în segmentul ei.

Peugeot 308 CC Peugeot 308 CC

Peugeot 308 CC - fratele lui 207 CCCa de obicei, Peugeot mizează pe eleganţă şi pe liniile feline, astfel că Peugeot 308 CC (surprins nu de mult de fotografi spion) este clar fratele mai mare al lui Peugeot 207 CC. Faţă de modelul de clasă mică, Peugeot 308 CC va propune un spaţiu mai mare pentru pasagerii de pe banchetă, precum şi un portbagaj mai generos.

Sistem de incalzire a gatuluiDe asemenea, va fi inaugurat un sistem similar cu Airscarf de pe Mercedes SLK (sistem de încălzirea a zonei gâtului), iar motorizările vor fi preluate de la compacta Peugeot 308. Nu se ştie încă dacă va exista o versiune hibridă pe noul coupe cabrio.

Mai multe detalii, în preajma Salonului Auto Paris 2008.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.